Architectural Fluency

Your Slogan Place Here

1
Featured

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Φίλη, φίλε επισκέπτη, γεια σου,

Σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου σ' ένα χώρο εναπόθεσης της γνώσης και της εμπειρίας σου. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του χώρου είναι η ενημέρωση μ’ έναν απλό και ουσιώδη τρόπο, η κατάκτηση της γνώσης μέσα από όλους εμάς, το πέταγμα της ψυχής και του νου σε τόπους και ακούσματα, με το χαμόγελο που είναι ελπίδα και ανάγκη ζωής.

Το σχόλιό σου αποτελεί βελτίωση και δημιουργική ανάπτυξη.

Ελπίζω αυτή σου η επίσκεψη να είναι μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου.

 

Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Ελληνική Τηλεόραση

Μπατζίνα (παραδοσιακή κουρκουτόπιτα Καρδίτσας) "Λένας Γκρέκα"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή Θεσσαλική συνταγή (πίτα): "Μπατζίνα" κουρκουτόπιτα Καρδίτσας


Υλικά:
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
1 φλιτζάνι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι (γίνεται και με λίγα λιπαρά)
2 αυγά
1 φλιτζάνι λάδι
1/4 τυρί φέτα Περισσότερα...

 

Πορτοκαλόπιτα "Λίτσας"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή (γλυκό): Πορτοκαλόπιτα


Υλικά

450 γραμμάρια αλεύρι
1 κούπα λάδι (250 ml)
1 κούπα ζάχαρη
4 αυγά

Περισσότερα...

Παγωτό oreo "Μιχαέλα Γιαννιού"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Συνταγή παγωτού: παγωτό "oreo"


To παγωτό "oreo" της Μιχαέλας Γιαννιού είναι πραγματικά ωραίο.

Μια γλυκιά γευστική καλοκαιρινή αμαρτία.

 

Υλικά:
500 γρ. κρέμα γάλακτος
12 μπισκότα ''Oreo''
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρύο νερό3 βανίλιες
1 ζαχαρούχο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Περισσότερα...

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο "του φοιτητή"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή φοιτητική συνταγή: Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο
"συνταγή για φοιτητές και όχι μόνο !!!"


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 01

Περισσότερα...

Φάβα του Γιόγκι ή Νταλ {Άσραμ} "Γούσιας Αντώνης"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή: Φάβα του Γιόγκι, της Γιογκίνι ή Νταλ {Άσραμ} "Γούσιας Αντώνης"


Η φάβα ένα φαγητό πλούσιο σε πρωτεΐνες, είναι ένα είδος πουρέ από πολτοποιημένο όσπριο.

Τα όσπρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την φάβα είναι:

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3