Architectural Fluency

Your Slogan Place Here

1
Featured

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Φίλη, φίλε επισκέπτη, γεια σου,

Σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου σ' ένα χώρο εναπόθεσης της γνώσης και της εμπειρίας σου. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του χώρου είναι η ενημέρωση μ’ έναν απλό και ουσιώδη τρόπο, η κατάκτηση της γνώσης μέσα από όλους εμάς, το πέταγμα της ψυχής και του νου σε τόπους και ακούσματα, με το χαμόγελο που είναι ελπίδα και ανάγκη ζωής.

Το σχόλιό σου αποτελεί βελτίωση και δημιουργική ανάπτυξη.

Ελπίζω αυτή σου η επίσκεψη να είναι μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου.

 

Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Ελληνική Τηλεόραση

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο "του φοιτητή"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή φοιτητική συνταγή: Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο
"συνταγή για φοιτητές και όχι μόνο !!!"


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 01

Περισσότερα...
 

Χοιρινό με πιπεριές "Ειρήνης"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή  συνταγή: Χοιρινό με πιπεριές


Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομματάκια
4-5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κύβους ή λωρίδες
4-5 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους ή λωρίδες
1 φλιτζάνι κρασί άσπρο

Περισσότερα...

Χοιρινό λεμονάτο κατσαρόλας με ρύζι "Ορφέας Ψιλόπουλος"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή: Χοιρινό λεμονάτο κατσαρόλας με ρύζι
"συνταγή για φοιτητές και όχι μόνο !!!"


Υλικά για το κρέας

  • 1 κιλό χοιρινό ψαχνό κομένο σε μικρά κομάτια
  • 3/4 ποτηριού του κρασιού λάδι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι Περισσότερα...

Σαρδέλες στο φούρνο "Τάσου Ψιλόπουλου"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή: "σαρδέλες στο φούρνο"


Γιάννης Λουκάκος & Τάσος Ψιλόπουλος

Αυτά που αγαπάω πλέον να μαγειρεύω πολύ είναι τα θαλασσινά!
Ας δούμε μια εύκολη συνταγή για σαρδέλες στο φούρνο, συνταγή που μυρίζει Θάλασσα!!!!

Υλικά:

  • 1 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες Περισσότερα...

Φάβα του Γιόγκι ή Νταλ {Άσραμ} "Γούσιας Αντώνης"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή: Φάβα του Γιόγκι, της Γιογκίνι ή Νταλ {Άσραμ} "Γούσιας Αντώνης"


Η φάβα ένα φαγητό πλούσιο σε πρωτεΐνες, είναι ένα είδος πουρέ από πολτοποιημένο όσπριο.

Τα όσπρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την φάβα είναι:

Περισσότερα...

Σελίδα 4 από 6