Κέικ Αμβούργου "Δάφνης"

Εκτύπωση

Συνταγή γλυκού: Κέικ Αμβούργου


ΥΛΙΚΑ


ΣΙΡΟΠΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε τ’αυγά 1-1 και στο τέλος βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τις βανίλιες.

Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί ( 32cm Χ 38cm ), τοποθετούμε πάνω τα κομματάκια σοκολάτας  και τα πατάμε να μπούνε λίγο μέσα στη ζύμη, και τέλος πασπαλίζουμε από πάνω με τα αμύγδαλα.

Ψήνουμε στους 170° C για 45 λεπτά.

Το βγάζουμε απ’ τον φούρνο, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να μισοκρυώσει.

Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και το ρίχνουμε από πάνω ζεστό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ