Κουλουράκια πασχαλινά “Γεωργίας”

Εκτύπωση

Παραδοσιακή Πασχαλινή συνταγή (γλυκό): κουλουράκια



Υλικά

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη δουλεύουμε το βούτυρο με το χέρι μέχρι να γίνει αλοιφή.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη βανίλια, και την αμμωνία και τα δουλεύουμε για 10 λεπτά. προσθέτουμε το αλεύρι και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει σαν ζύμη ψωμιού.
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα αλείφουμε από πάνω με χτυπημένο ασπράδι αυγού.
Τα ψήνουμε στους 180° C μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Καλό Πάσχα, ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!!!!!!!!!!!!!!!