Βασιλόπιτα "Βλαχάκη Ιουλίας"

Εκτύπωση

Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη συνταγή (γλυκό): "Βασιλόπιτα" της Ιουλίας Βλαχάκης


Υλικά

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει καλά και να φουσκώσει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύσμα από το πορτοκάλι.  Μετά προσθέτουμε τα αυγά ένα – ένα, το αλεύρι, τις βανίλιες, το γάλα και το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί στρογγυλό και βάζουμε μια λαδόκολλα, ρίχνουμε το μίγμα.

 

Ψήσιμο
Επί 1 ώρα στους 220° C έως 250° C.

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος