Μύδια σαγανάκι "Ειρήνης"

Εκτύπωση

Παραδοσιακή  συνταγή: Μύδια σαγανάκι


ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μετά από λίγο ρίχνουμε και τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο σβήνουμε με το κρασί.

Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε μισό φλιτζάνι νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα και αφήνουμε να βράσουν τα λαχανικά.

Εν το μεταξύ προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και τη ρίγανη. Μόλις μείνει με λίγο ζουμί ρίχνουμε τα μύδια  και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη και μόλις λιώσει βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.