Architectural Fluency

Your Slogan Place Here

1
Featured

Μερέντα σπιτική "Λίτσας"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παραδοσιακή συνταγή: Μερέντα σπιτική


ΥΛΙΚΑ
125 γραμμάρια βιτάμ
175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
108 γραμμάρια αυγά (λόγω μεγέθους των αυγών, συνήθως 2 αυγά )
50 γραμμάρια κακάο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Α.  Λιώνουμε το βιτάμ και προσθέτουμε σιγά – σιγά το κακάο, ανακατεύοντας το.

Β
.  Μέσα σένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη.

Ενώνουμε το Α μίγμα με το Β μίγμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο.


Αυτή η μερέντα της "Λίτσας" κάνει όλες τις φέτες ψωμιού την μία καλύτερη από την άλλη.